Stellavik söker medarbetare

Om oss:

Stellavik är ett innovations- och produktutvecklings-bolag inom kylteknik. Merparten av våra uppdrag är inom greentech. Vi utför dem i våra lokaler i Klässbol och har tillgång till 10 000m2 labb och verkstad där vi bygger och testar prototyper och förseriemaskiner.

Stellavik har flera nya konsult-uppdrag på gång och några som vi redan har som ska expandera. Därför är det dags att ta nästa steg i vår utveckling. Uppdragen har vi fått genom vår spetskompetens inom värme, kyla och energilagring.

Vid sidan av konsult-uppdragen har vi våra egna projekt. Där ingår bolagen:

Locus bonum: Här har vi en lösning med att lagra kyla och utvinna kylan när den behövs utan att du har några maskiner igång. (locus-bonum.com)

Sunfuria: Även här finns en lösning på energilagring, fast på att lagra värme. Med solfångare värms ett energilager som i sin tur värmer en spis. Maten lagas då även när solen inte skiner. (sunfuria.com)

Aeretsol: Det här är en solvärmepump som kopplas till varmvattenberedaren. (soletaer.com)

Det här är de kompetenserna vi i första hand söker:

Projektledare: Som projektledare har du ansvar för något eller några av våra projekt där vi utvecklar nya produkter.

Beräknings-ingenjör: Som beräknings-ingenjör har du kunskaper inom- dimensionering, beräkning, installation och energisystem.

Mekanik-konstruktörer: Vi ser gärna att du har erfarenhet av, förutom konstruktion, även produktutveckling och kompetens inom energi. Vi använder oss av CAD-verktyget Solidworks.

Prototyp-byggare: I synnerhet har du kunskap och erfarenhet av svetsning, lödning (gärna med certifikat) och i allmänhet vana av att jobba i verkstad. Här ställs höga krav på ordning och reda samt att du kan finna nya/egna vägar i byggandet då det är prototyper och nyutveckling.

Att jobba hos oss:

Som medarbetare erbjuds du stimulerande arbetsuppgifter med komplexa produkter och utmanande projekt.

Du får dessutom tillgång till både ett friskvårdsprogram och ett bonus-system.

Ansökan

Vill du vara med på Stellaviks fortsatta resa? Skicka i så fall in en ansökan till Stellavik. Skicka ansökan till: mittnyajobb@stellavik.se

För ytterligare information, kontakta Adam Fjaestad på telefon: 0570-27 52 42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *